Savage Gear – MPP

Kao što samo ime kaže, ova serija pokriva sve tehnike varaličarskog spin i casting ribolova.

Odlikuju se pouzdanošću kao i izuzetno dobrim odnosm cene i kvaliteta.

Svi štapovi MPP serije opremljeni su Carbon Fiber blankovima razvijenim kako bi se maksimalno iskoristila njihova snaga i akcija za sve vrste i vidove ribolova slatkovodnih predatorskih vrsta.

U opremu su uvršteni i Savage Gear Gold Label DPS R/S halter, premium SiC provodnici, drška od kvalitetne japanske EVA pene i spakovani u praktičnu i kvalitetnu „Ready to Fish“ futrolu.

 

MPP Predator Spin

Klasični dvodelni štapovi namenjeni svim varaličarskim tehnikama kako iz čamca tako i sa obale izrađeni u dužinama od 8ft (244cm) do 9ft (274cm) sa deklarisanim težinama bacanja od >50 do >170g.

SAVAGE GEAR MPP PREDATOR SPIN – web shop

predator-spin

 

MPP Soft Lure Rods

Kasični lagani dvodelci, brze akcije, štapovi koji pokrivaju niže gramaže za lov lakših i srednjih predatorskih vrsta. Sa svojom vršnm akcijom preporučljiv za džigovanje i drop shot tehnikama sa lakšim varalicama.

Dolazi u dužinama od 8,3ft (251cm) do 9ft (270cm) i deklarisanim težinama bacanja u rasponu od 3 do 30g

SAVAGE GEAR MPP SOFT LURE – web shop

soft-lure-rods

 

MPP Vertical Rods

Snažni jednodelni štapovi ultra brze akcije izrađuju se u dužinama od 6ft (183cm) do 6,6ft (198cm) i težinama bacanja od 10 do 60g koji su predviđeni za lov iz čamca.

Dolaze u dve opcije (triger halter i klasičan spin halter) kako bi zadovoljile poklonike spin i casting varaličarenja.

SAVAGE GEAR MPP VERTICAL – web shop

vertical-rods

 

MPP Spin & Twitch

Dvodelni i jednodelni štapovi brze i ultra brze akcije fantastično se pokazali za sve vrste spin & twitch tehnika podjednako varalicama od meke gume i metalnim varalicama.

Ova serija štapova radi se isključivo u dužini od 6,6ft (198cm) i dolazi sa deklarisanim težinama bacanja od >20g pa sve do >100g

SAVAGE GEAR SPIN & TWITCH – web shop

spin&twitch

 

MPP Big Lure & Jerk (trigger)

Dvodelni štap predviđen za casting mašinice (multiplikatore) izađen u dužini 7ft (210cm) sa težinama bacanja od >100g i >150g, brze akcije i kao takav izdvaja se upravo za ribolov najvećim i najtežim varalicama i jerkovima.

SAVAGE GEAR MPP BIG LURE & JERK (trigger) – web shop

big-lure&jerk-trigger

 

MPP Jerk Bait Rods

Ovo je serija nešto kraćih jednodenih blankova ultra brze akcije. Štapovi iz ove serije dolaze u dužini od 6ft (183cm) sa dve deklarisane težine bacanja, >75g  i >150g kojima pokrivamo gotovo sve vrste srednje teških do teških jerk varalica.

Ovi štapovi zbog svoje dužine i težine bacanja odlični su za ribolov sa čamca.

SAVAGE GEAR MPP JERK BAIT – web shop

jerk-bait-rods

 

MPP Predator Trigger

Ovo je serija superiornih štapova izrađena u dve dužine 8ft (244cm) i 9ft (274cm) i tri deklarisane težine bacanja od po >120g, >160g i >180g.

Ka što samo ime serije kaže predviđeni su za upotrebu sa snažnim multiplikatorima i kao takvi veoma su praktični za ribolov trolingom iz čamca.

SAVAGE GEAR MPP PREDATOR TRIGGER – web shop

predator-trigger

 

MPP Baitfish Rods

Ovo su sjajni dvodelni štapovi srednje vršne akcije, izrađeni u dužinama 10ft (304cm) i 12ft (365cm) sa težinom bacanja od 3lb i kao takvi upravo su odličan izbor za lov najvećih grabljivica pomoću živih i mrtvih mamaca.

baitfish-rod

Ostavite odgovor