Okuma Classic UFR serija štapova za 2017. godinu

Okuma UFR štapovi, jedan od najvećih hitova na Efftex-u, stigli su u Srbiju!

Ovu seriju izdvaja inovativna UFR tehnologija koja podrazumeva periferno dodatno ojačanje jednosmernim fiber vlaknima (unidirectional fiber reinforcement – ojačanje jednosmernim vlaknima). Ovaj patentirani proizvodni proces podrazumeva dodatno uzdužno ojačanje gornjeg segmenta štapa, što mu pojačava snagu, a zadržava osetljivost. Testovima UFR serije pokazano je da je blank unapredjen ovakvom tehnologijom izrade i do 4x jači nego blank standardne izrade.

U zavisnosti od discipline ribolova, ovi štapovi dolaze u full ili mix karbon blanku. Seriju sačinjavaju štapovi namenjeni:
• varaličarenju – „Classic UFR Spin“,
• daljem zabačaju – „Classic UFR H-Cast“,
• težem morskom ribolovu iz čamca – „Classic UFR Sea Boat“,
• standardnom ribolovu iz čamca – „Classic UFR Boat“ i „Classic UFR Tele Boat“,
• pendulanju – „Classic UFR Trolling“.

Uprkos tome što dolaze u srednje-nižoj cenovnoj klasi (cena raspona od 20 do 50 evra), pored pomenutih inovatnivnih tehničkih karakteristika, ove štapove odlikuje lep i savremen dizajn.

Osim Okumine serije klasičnih modela sa oznakom „Classic UFR“, ova vrhunska tehnologija je primenjena i za druge modele, kao što je Egi Pro, štap prvenstveno namenjen za ribolov lignji, ali sigurno će naći primenu i u srednje teškom varaličarenju.

Trenutno UFR štapove možete videti u našim maloprodajama, a već od početka sezone i širom ribolovačkih radnji u Srbiji.
Štapove možete pogledati i poručiti i putem web-shopa.