Okumina školica ribolova – Lovno, edukativno, zabavno – 100% Uspešno!

U nedelju 16.10.2016. godine, u organizaciji USR „Bucov“ iz Apatina i „Carpologija D.O.O.“ iz Beograda, ovlašćenog zastupnika Okume za Srbiju i generalnog sponzora manifestacije, u apatinskoj marini je uspešno održana „Okumina školica ribolova“.

1_opt

Na zadovoljstvo stotinak dece, njihovih roditelja, kao i svih učesnika i organizatora, 10 stručnih instruktora među kojima su i reprezentativci Srbije u sportskom ribolovu su deci održali kratak kurs iz očuvanja prirode i osnova sportskog ribolova. Edukaciju dece uzrasta od 7 do 14 godina su pomogli prisutni roditelji tako da je većina dece uspela da upeca ribu i nepovređenu je vrati u vodu. Zahvaljujući organizatorima i sponzorima manifestacije, svako dete je dobilo Carpologija & Okuma majicu, Okuma štap za pecanje, sistem sa udicom i plovkom, primamu i mamce za ribolov, kao i sendvič i osveženje.

Veliki izazov za nas je bio organizovati i kontrolisati toliki skup dece, ali su nas deca svojim ponašanjem i kućnim vaspitanjem koje su doneli „na vodu“ prijatno iznenadili i pokazali da je naša briga bila neosnovana. BRAVO RODITELJI!

2_opt

Carpologija DOO & Okuma se ovom prilikom zahvaljuju domaćinu USR „Bucov“ iz Apatina na sjajnoj organizaciji i nezaboravnom srnećem paprikašu koji je priredio za organizatore i instruktore ove manifestacije. Takođe smo zahvalni opštini Apatin na gostoprimstvu, javnom preduzeću „Vojvodina šume ŠG Sombor“, sponzorima „Godo Pub“ i „Xenon Computers“ iz Sombora koji su obezbedili osveženje i obrok za decu, „Carp Servis“ iz Mladenovca koji je učesnike opremio „školskim priborom“ (sistemom za ribolov i plovkom), preduzeću „AS“ iz Obrenovca koji je obezbedio primamu da školica bude lovnija i „Apa fish“ iz Apatina koji je obezbedio udične mamce.

Medijski pokrovitelj skupa „RTV Vojvodina“ (emisija „Čari ribolova“) još jednom je svojim odzivom pokazao visok nivo i zalaganje u promociji sportskog ribolova. Emisiju sa ovog skupa očekujemo uskoro, a termin ćemo naknadno objaviti.

3_opt

 

Mnogo više slika koje će preneti makar deo utiska možete videti na zvaničnoj Facebook stranici „Okuma Serbia“.

Ostavite odgovor